Rafting Antalya

Bize Yazın

CANYONING TUR

Ved ankomst bydes I velkomne i Fortune Raftings basecamp, hvor I har mulighed for at skifte tøj, og vil få udleveret redningsveste og andet nødvendigt udstyr og evt våddragt.

Turen går derefter med bus fra Fortune Raftings basecamp og tager ca 20 min (9 km) gennem landsbyen Beskonak og videre gennem det smukke landskab i KöprülüKanyon over den 2000 år gamle romerske bro Köprü Cay til landsbyen Gaziler. Her vil der være en briefing omkring sikkerhed og info vedrørende canyoning. Fortune Raftings fotograf vil filme og tage billeder på hele turen, som kan købes efter turen.

Så starter den uforglemmelige tur i området kendt for det varme vand og gennem den smukke kløft. Der vil være rig mulighed for at svømme, springe, lege og ikke mindst nyde de fantastiske smukke omgivelser med skovklædte bjergsider, naturlige kilder og flotte vandfald. En tur man aldrig glemmer. Er man klar på en ekstra udfordring, er der mulighed for at springe fra 9 meters højde ned i kløftens vand.

Efter ca 2 km vandring, klatring og svømning venter en af Fortunes Raftings både, for at sejle jer det sidste stykke gennem den smukke kløft og under oldtidsbroen hen til startpunktet for den spændende rafting tur.

CANYONING PARKOUR INFORMATION

Canyoning turen tager omkring 1,5 time og er ca 2 km lang. Den første km er blandet gå, svømme, klatre og den sidste km er i rafting båd.

BETINGELSER FOR DELTAGELSE

- Aldersgrænse minimum 10 år
- Deltageren skal informere om eventuelle helbreds problemer inden turens start
- Deltageren må ikke medbringe nogen form for smykker (øreringe, halskæder osv)
- Vi anbefaler ikke at medbringe kamera og solbriller
- Deltageren skal bære egnede sko. Dvs sko der sidder fast på fødderne, kan tåle vand og er skridsikre (specielle rafting sko kan købes i Fortune Raftings basecamp til fornuftige priser)
- Deltageren må ikke være gravid