Rafting Antalya

Bize Yazın

RAFTING INFO

RAFTING TUR

Opsamlingstidspunktet fra Antalya, Side, Manavgat, Belek, Kemer og Alanya er omkring kl.9-10 om morgenen. Turen tager ca 1-1,5 time før I vil blive budt velkommen i landsbyen Beskonak i Fortune Raftings basecamp. Stoppet her varer omkring 15 min hvor der vil være briefing omkring sikkerhed og instruktioner.

Dernæst kan I skifte tøj og I vil få udleveret jeres redningsveste og øvrigt nødvendigt udstyr, såsom hjelme og evt våddragt. Så går turen videre med bus i omkring 15 minutter (7 km) til startpunktet for rafting turen, hvor der er en 2000 år gammel romersk bro (Köprü Cay), naturlige kilder og vandfald. Under hele turen vil Fortune Raftings fotograf filme og tage billeder, som kan købes efter turen.

I vil gå ombord på raftingbåden eller kajakken (alt efter præference) ved startpunktet 100 meter fremme. Så begynder 14 km af eventyr, sjov og spænding. Første stop til at springe, body-rafting og sjove lege er efter 7 km. Undervejs kan man få lov til at springe fra båden og bade og holde en pause på land med mulighed for yderligere spring og leg.

Efter timers spænding og sjov på floden lægger I til ved Fortune Raftings basecamp, hvor en velfortjent hjemmelavet frokost venter på jer. Frokosten består af kyllingespyd grillet over åben ild, lækker salat lavet af friske råvarer, ris, pasta og brød og til dessert frisk frugt. Måltidet er inkluderet i prisen. I vores bar kan der købes diverse drikkevarer såsom vand, sodavand, vin og øl.I vil kunne skylle jer under en bruser og skifte tøj igen. Efter frokosten vises billeder og video fra turen. I er også velkomne til at slappe af i en af vores liggestole eller i hængekøjen med udsigt til floden.
Trætte, men med store smil vil I blive kørt tilbage til jeres opsamlingssteder væk fra dagens eventyr og tilbage til virkeligheden med nye uforglemmelige oplevelser i kufferten.

RAFTING INFORMATION

Oplev 14 km af spænding med start fra Köprû Cay bro. Flodturen inkluderer 12 fald, hvoraf 6 af dem er store. Dybden på floden er 1-3 meter, 12 meter bred og vandtemperaturen er omkring 12 grader. Ifølge internationale standarder class 4 fald garanterer en spændende whitewater rafting oplevelse når I suser ned af floden gennem bølgernes brusen.

BETINGELSER FOR DELTAGELSE

- Aldersgrænse minimum 6 år
- Deltageren skal informere om eventuelle helbreds problemer inden turens start
- Deltageren må ikke medbringe nogen form for smykker (øreringe, halskæder osv)
- Vi anbefaler ikke at medbringe kamera og solbriller
- Deltageren skal bære egnede sko. Dvs sko der sidder fast på fødderne, kan tåle vand og er skridsikre (specielle rafting sko kan købes i Fortune Raftings basecamp til fornuftige priser)
- Deltageren må ikke være gravid